Skip to main content

Over ons

Welkom, wij zijn Har (1958) en Bri van Aalten (1963), de gezichten achter ´bij Muis Thuis´. Ouders van 3 prachtige kinderen die ons,  met hun lieve partners,  verblijden met 4 kleinkinderen.
Baasjes van Spriet, Muis, Fred, Freggel en Snor-Kel.

In 2013 verhuurden we voor het eerst het bakhuisje in onze achtertuin via ´Vrienden op de fiets'. Dat was het begin van een geweldig avontuur.

We bedachten de naam ´bij Muis Thuis´, een prachtige ode aan ons hondje Muis. Van ´Vrienden op de fiets, werd het bakhuisje aan de rand van de Posbank een B&B en uiteindelijk een vakantiehuisje, wat we verhuurden voor een weekend, midweek of week.

We bleven onszelf en het bakhuisje verbeteren  en de woorden Sfeervol, Eigentijds, Gezellig en Wonderlijk Compleet beschrijven precies wat wij hopen dat u in het huisje zult vinden.

We zijn ‘mensen-mensen’.  
Gastvrij, sociaal, vriendelijk en niets is teveel. Dat is tenminste wat we geregeld terug krijgen van onze gasten via de recensies.

Inmiddels met vervroegd pensioen bij de Nederlandse Spoorwegen, zijn we in 2021 verhuisd naar het prachtige platteland van Drenthe. Op zoek naar rust en ruimte vonden we:  ‘Waterschap Weerdinge’ een mooi klein landgoed in het buitengebied van het lintdorp Nieuw-Weerdinge onder de rook van het gezellige dorp Emmen.

Met opnieuw de mogelijkheid voor een vakantiehuisje in een voormalig Pianohuis werd het bakhuisje een lofthuisje, maar de naam ‘bij Muis Thuis’ bleef.

Drenthe, daar waar Geluk nog heel gewoon is en Tijd een gegeven!
Komt u logeren?  Graag tot ziens!

Al overtuigd?